Wij verkopen uw groene energie

Als eigenaar van groene productiecapaciteit kan u bij Yuso terecht voor een opkoopcontract op maat voor de groene energie die u netto injecteert op het net.

Vraag een offerte

Uw voordeel

Betere opbrengst

Yuso streeft ernaar haar klanten de hoogst mogelijke prijs te bieden voor de door hen geproduceerde groene energie. Deze prijs kan makkelijk tot 20% hoger liggen dan uw huidige verkoopprijs.

Eenvoudige afrekening

Yuso brengt u maandelijks op de hoogte van de opbrengst van uw installatie met een transparante afrekening. U ontvangt uw geld steeds binnen de maand zonder bijkomende administratie door gebruik te maken van self-billing.

Premium service

Yuso verstrekt deskundig advies voor wat betreft de prestaties van uw installatie. Als Yuso klant houden wij uw investering voortdurend in de gaten. Aldus kunnen wij u wijzen op mogelijke gebreken en opportuniteiten.

Yuso biedt u de beste prijs

Yuso biedt een betere prijs dan traditionele spelers omwille van twee redenen. Door onze efficiënte operationele werking zijn onze overheadkosten significant lager dan voor een traditioneel energiebedrijf. Daarnaast ontwikkelde Yuso een sterke expertise in het vermarkten van groene stroom. Door een portfolio van groene stroom op een slimme manier te beheren kan een extra meerwaarde worden gecreeërd boven op de marktwaarde.

Transparante prijs voor uw energie

Onze prijzen zijn geïndexeerd op het maand gemiddelde van de Belpex beursprijzen. Bij onze prijs indexatie differenciëren we tussen stille uren (weekend en feestdagen) en normale uren. Vraag een offerte aan om te weten welke indexatie van toepassing is voor uw installatie.

Yuso brengt reeds meer dan 400 installaties optimaal in de markt

Yuso getuigenissen

Lees wat onze klanten te zegggen hebben over hun injectiecontract.

Wij kiezen voor Yuso omdat ze op een heldere, duidelijke en transparante manier werken. Ze hebben ook de nodige kennis in huis over PV systemen en laten bovendien regelmatig iets van hen horen. Een aanrader!

Patrick Oosterlinck

Eigenaar bo-solution

Samenwerken met Yuso verloopt heel vlot. We krijgen een mooie prijs voor onze opgewekte energie en hebben nooit problemen met de afrekeningen. Ze zijn steeds beschikbaar om onze vragen te beantwoorden en je komt tenminste niet in een call-center terecht.

Ghislaine Verschuere

Eigenaar Verplancke Haarden

Yuso betaalt ons een eerlijke prijs voor onze geproduceerde energie. Daarnaast zijn ze ook steeds bereid om analyses te maken om ons energiebeheer verder te optimaliseren.

Piet D'Haeze

Eigenaar D'Haeze NV